Публічне обговорення громадських проектів

20 серпня об 14:00 чекаємо на вас в Старосалтівській селищній раді (оновлений конференц-зал) на ПУБЛІЧНОМУ ОБГОВОРЕННІ ГРОМАДСЬКИХ ПРОЕКТІВ

Шановні автори громадських проектів!

 

20 серпня об 14:00 чекаємо на вас в Старосалтівській селищній раді (оновлений конференц-зал)  на ПУБЛІЧНОМУ ОБГОВОРЕННІ ГРОМАДСЬКИХ ПРОЕКТІВ

 

Під час заходу автори проектів матимуть змогу публічно виступити із презентацією саме свого (їх) проекту (ів), відповісти на запитання та уточнити всі деталі щодо специфіки та можливостей реалізації саме ваших ідей та пропозицій.

 

Під час заходу будуть презентовані результати аналізу відповідності громадських проектів законодавству та можливості їх реалізації відповідно до Положення про бюджет участі, представлені  звіти по кожному громадському проекту. Даний етап має велике значення та дає можливість кожному автору доопрацювати в разі необхідності свою ідею для успішного проходження на етап Голосування та реалізації найкращих проектів на думку жителів Старосалтівської громади.

 

Нам важлива участь кожного з вас! Долучайтеся до обговорення проектів, готуйте слайди, фото, відео для яскравої презентації!

 

Впевнені, що даний захід буде корисним для кожного автора та представників виконавчого комітету, дасть можливість мінімізувати ризики під час майбутньої реалізації проектів-переможців.

 

Важливо: в разі виникнення питань, зауважень чи пропозицій стосовно проведення заходу звертайтеся за телефоном +380508376941 Сергій Омелічкін.