«Дбаємо про майбутнє!» Реалізований

Доданий
28.06.2018
Номер
6
Розвиток підприємництва (в т.ч. розвиток туризму)

В Старосалтівському ДНЗ я-с «Барвінок-100» жодного разу не було заміни дитячих ігрових зон. Вони прийшли з часом в не пристойний вигляд. Дуже важливо, щоб дитина відчувала себе в цьому маленькому світі комфортно і зручно. Заміна ігрових зон на сучасний ігровий простір дасть можливість забезпечити якісну дошкільну освіту усім категоріям дітей дошкільного віку Старосалтівської ОТГ

Автор проєкту
Наталя
Наталя Цибуковська
Бюджет
25 628 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
Старий Салтів
Адреса
вулиця Садова, Старий Салтів

Опис

Проблема

1. Відсутність належних умов для проведення ігрової діяльності в дошкільному навчальному закладі. 2. Збереження та зміцнення здоров*я дітей шляхом використання в щоденному житті меблів, що відповідають віковим особливостям дітей 3. Розвивати в дітей естетичний смак шляхом створення належного оточуючого середовища

Мета проекту

Залучення до освітньої роботи вихованців ДНЗ, навчання дітей отримувати суспільний життєвий досвід шляхом проведення сюжетно-рольових ігор.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Поповнення ДНЗ новими ігровими зонами, сучасними обладнанням.

Для кого цей проект

Вихованці, батьки та працівники Старосалтівського ДНЗ я-с «Барвінок-100», (діти та батьки смт Старий Салтів, с.Хотімля, с.Широке, с.Молодова) Всього 395 осіб (120 дітей, 240 батьків, 35 працівників закладу)

План заходів з реалізації проекту

Придбання та встановлення меблів для сюжетно-рольових, розвивальних ігор.

Ключові показники оцінки результату проекту

1. Діти будуть користуватися новими, естетичними меблями 2. Розміри дитячих меблів будуть стандартними і відповідати нор-мативним вимогам, що надасть змогу підтримувати здоров*я дітей. 3. Значно покращиться загальний вигляд групових кімнат 4 Позитивна динаміка розвитку, швидка адаптація малят до умов ДНЗ, підвищення рівня психолого- педагогічних знань батьків.

Фотографії