Облаштування травмобезпечним покриттям багатофункціонального майданчика Реалізований

Доданий
30.06.2018
Номер
7
Розвиток підприємництва (в т.ч. розвиток туризму)

В Старосалтівському ДНЗ я-с «Барвінок-100», відсутній спортивно-ігровий майданчик, з сучасним гумовим покриттям для проведення свят, розваг спортивно- розважального характеру. Вкрай необхідне облаштування майданчика для перебування дітей на подвір’ї, такого, що відповідає вимогам із техніки безпеки життєдіяльності.
Проект спрямований на вирішення проблем зайнятості наших дітей.

Автор проєкту
Бюджет
24 880 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
Старий Салтів
Адреса
вулиця Садова, Старий Салтів

Опис

Проблема

Основна проблема яка склалася це – відсутність належного травмобезпечного покриття на спортивно – ігровому майданчику, відсутність можливості проведення погулянки та заняття спортом на свіжому повітрі після негоди негативно відображаються на загальному стані розвитку дітей. Під час дощу та снігу виникають великі перешкоди (калюжі, грязюка), що перешкоджають проведенню заходів. Тому постала проблема осучаснення території.

Мета проекту

Створення сприятливих умов для належного виховання , фізичного розвитку і зміцнення здоров'я дітей Старосалтівського ДНЗ я-с «Барвінок-100», шляхом облаштування гумового покриття на спортивно – ігровому майданчику, налагодження зв'язку між дошкільним закладом та громадою.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Ефективність запропонованої ініціативи дозволить закласти на довгі роки правильну тенденцію культури виховання дітей дошкільного віку. При позитивному вирішені цього питання, облаштування гумового покриття на багатофункційному майданчику, кількість проведених заходів дозвілля та фізичного розвитку з дітьми дошкільного віку значно збільшиться.

Для кого цей проект

Вихованці, батьки та працівники Старосалтівського ДНЗ я-с «Барвінок-100», (діти та батьки смт Старий Салтів, с.Хотімля, с.Широке, с.Молодова) Всього 395 осіб, (120 дітей, 240 батьків, 35 працівників закладу)

План заходів з реалізації проекту

1 Придбання матеріалів для облаштування майданчика. Старосалтівська селищна рада 2 Облаштування і монтаж покриття території майданчика ініціативна група 3 Урочисте відкриття майданчику шляхом проведення свята «Тато, мама, я – спортивна сім*я» Діти, батьки, колектив закладу 4 Інформування жителів про реалізацію проекту через газету «Хлібороб» та в соціальній мережі Фейсбук керівник проекту

Фотографії