Відродження сільського будинку культури Брав участь

Доданий
27.06.2019
Номер
1
Розвиток підприємництва (в т.ч. розвиток туризму)

Проект "Відродження сільського будинку культури" має за мету створення умов для проведення активного, культурного відпочинку мешканців нашої громади. Придбання та встановлення інвентарю стане початком для організованого дозвілля не тільки молоді, а й людей старшого віку. Вважаю що цей проект дуже актуальний для нас оскільки на території села відсутні будь-які заклади відпочинку.

Автор проєкту
Олексій
Олексій Ткаченко
Бюджет
50 000 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
Шестакове
Адреса
Перемоги вулиця, 20, Вовчанський район, Старий Салтів

Опис

Мета проєкту

Створення умов для культурного відпочинку мешканців громади.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

В селі відсутні будь-які заклади для відпочинку мешканців. Сільський будинок культури- основа для огранізації дозвілля людей, але його стан та матеріальна база дуже застаріла. Пропонується придбати ігровий інвентар для клубу, створивши тим самим умови для організованого культурного відпочинку мешканців громади в позаробочий час..

Для кого цей проєкт

Проект не має обмежень груп мешканців громади і буде загальнодоступним. Придбаними матеріалами можуть скористатися усі мешканці не тільки нашого села а й громади.

План заходів з реалізації проекту

1. Закупівля ігрового інвентарю та меблів для будинку культури села Шестакове. 2. Зміна режиму роботи клубу для можливості використовувати його в позаробочий час та у вихідні дні.

Ключові показники оцінки результату проекту

310 домогосподарст та більше 600 мешканців нашого села отримають можливість організовано провести дозвілля не виїжджаючи з села. Суттєва збільшится спілкування людей, та очикується збільшення громаднської активності мешканців села.

Ризики

1. Зміна цінової пропозиції. 2. Небажання керівництва змінити режим роботи будинку культури.

Проблема

Відсутніть місця та умов для проведення організованого дозвілля мешканців Шестакового на території свого села.

Фотографії