Сім'я і спорт: від здоров'я до благополуччя Реалізований

Доданий
12.07.2019
Номер
22
Розвиток підприємництва (в т.ч. розвиток туризму)

Між будинками 1а і 1б на вулиці Садовій вже багато років існує занедбаний і в аварійному стані дитячий майданчик. Пропонуємо на цьому місці встановити спортивний майданчик для активного, оздоровчого відпочинку. Це дозволить підвищити якість життя. Хороше самопочуття, чудовий настрій, кожен день стане яскравіше, а наша громада могутніше.

Автор проєкту
Оксана
Оксана Бєлєвцова
Бюджет
49 500 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
Молодова

Опис

Мета проєкту

Створення безпечних і комфортних умов для відпочинку і занять спортом, зміцнення здоров'я та організації дозвілля для дітей, дітей з обмеженими можливостями, підлітків і дорослих шляхом благоустрою території. Підвищить мотивацію жителів села до активної участі у благоустрої території та підвищення якості проживання. З появою майданчика батьки можуть бути спокійними за те де проводять час діти. А діти будуть спокійно мотивувати себе до зайняття спортом та активного способу життя.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Створити безпечні і комфортні умови для відпочинку і занять спортом - закупити та встановити вуличні тренажери. Рішення цієї проблеми створить позитивний приклад участі жителів у благоустрої своєї території, в рішенні актуальних, соціальних проблем.

Для кого цей проєкт

Цей проект розрахований не тільки для дітей дошкільного віку (37 дітей), дітей з обмеженими можливостями (4 дітей) та школярів (40 дітей), а також для підлітків і дорослих. Саме тут проживає більшість населення села, а особливо молоді сім'ї.

План заходів з реалізації проекту

Закупівля спортивних та тренажерних елементів і конструкцій для облаштування спортивного майданчика в с.Молодова. Встановлення майданчика буде здійснюватися активними та не байдужими мешканцями села.

Ключові показники оцінки результату проекту

Від результату проекту підвищиться рівень здоров'я дітей та з'явиться зона для відпочинку любителів спорту та здорового образу життя.

Ризики

відсутні

Проблема

Відсутність безпечних і комфортних умов для відпочинку і заняття спортом дітей, дітей з обмеженими можливостями, підлітків та дорослих. Реалізація проекту позначиться на безпеці та здоров'ї підростаючого покоління. Проблема в тому, що діти на даний час не мають місця для розвитку. Діти граються на плитах зруйнованого будинку, а саме страшне - проводять час в підвалах, виритому котловані, аварійних деревах та чагарниках.