Надання інформаційних послуг в інтернет-центрі Старосалтівської бібліотеки Брав участь

Доданий
13.07.2019
Номер
32
Комунікації, зв'зок та інформаційні технології

В бібліотеці ми можемо реалізувати свої культурні, інформаційні та комунікативні потреби, тому нам треба створити сучасний простір для реалізації переліченого. Встановлення сучасної техніки для інтернет-спілкування перетворить бібліотеку в центр,що може об'єднати однодумців, дати можливість спілкуватися на відстані родичам (скайп), надавати послуги населенню з копіювання, друку документів та інше.

Автор проєкту
Наталія
Наталія Андрієвська
Бюджет
50 000 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
Старий Салтів
Адреса
Перемоги вулиця, 9, Вовчанський район, Старий Салтів

Опис

Мета проєкту

Популяризація бібліотеки. Перетворення її в сучасний центр -потужну ланку соціальної культури. Підвищення рівня літературної освіти молоді. Об'єднання однодумців. Можливість нових знайомств та розширення свого кругозору. Проведення онлайн-турнірів з шахів, шашок, тощо. Допомога людям старших вікових категорій в освоєнні інтернет-простору. Надання послуг населенню у копіюванні, скануванні, друку документів.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Придбання мінімально необхідної техніки (ПК, роутера, кольорового МФУ, веб-камери, акустичної системи та безперебійника).

Для кого цей проєкт

Для всіх категорій населення: від 6 років до 66+, як жінок так і чоловіків.

План заходів з реалізації проекту

Пошук необхідної техніки за параметрами, що будуть здатні реалізувати мету проекту. Закупівля та встановленння обладнання. Популяризація інтернет-кімнати.

Ключові показники оцінки результату проекту

Впровадження проекту задовільнить інформаційні, комунікативні потреби людей, зменшить негативні прояви поведінки у громаді, активізує участь у житті ОТГ (це і відвідування сайту, і прямий зв'язок з держслужбовцями, і участь в анкетуваннях, голосуваннях). Також очікується збільшення кількості читачів бібліотеки. Комп'ютерні технології - це вимога часу і наша ціль створення комфортних умов населенню для швидкого доступу до інформації. Додаткове надходження коштів в бюджет громади за надання послуг

Ризики

Якщо проект не виграє, то це відкине рух бібліотеки до удосконалення ще на один рік.

Проблема

Недостатня кількість коштів для придбання достатньої кількості техніки високого класу для наповнення інтернет кімнати.

Фотографії

Експертна оцінка