Спортивно-ігрове обладнання для «Клубу Мам» в с.Вишневе Реалізований

Доданий
31.05.2020
Номер
14
Розвиток підприємництва (в т.ч. розвиток туризму)

Проект передбачає забезпечення «Клубу Мам» на базі дитячого садка у селі Вишневе додатковим спортивно-ігровим обладнанням.

Автор проєкту
Бюджет
49 500 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
Вишневе
Адреса
Вовчанський район, Старий Салтів

Опис

Мета проєкту

Забезпечити змістовне дозвілля дітей Гонтарівського старостинського округу, що будуть відвідувати «Клуб Мам» разом з матерями. Дана ініціатива направлена на підвищення фізичного, розумового, психологічного потенціалу дітей дошкільного та молодшого шкільного віку.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Придбання додаткового обладнання. Облаштування спортивно-ігрової зони в «Клубі Мам» на базі дитячого садка у селі Вишневе.

Для кого цей проєкт

Діти дошкільного та молодшого шкільного віку Гонтарівського старостинського округу – 256 осіб. Батьки, бабусі, дідусі цих дітей, які можуть приходити разом з дітьми та долучатися до діяльності «Клубу Мам». Підлітки та молодь –близько 400 осіб. Заходи в «Клубі Мам» будуть організовані у вихідні та неробочі дні, їх можуть відвідувати безкоштовно усі бажаючи, це близько 1180 жителів Гонтарівського округу.

План заходів з реалізації проєкту

Закупівля спортивно- ігрових елементів та матеріалів. Організація батьків та волонтерів для облаштування спортивно-ігрової зони в «Клубі Мам» .

Ключові показники оцінки результату проєкту

Залучення більшої кількості жителів Гонтарівського старостинського округу, що будуть відвідувати заходи «Клубу Мам», заматися фізичними вправами, грати у рухливі ігри разом зі своїми дітьми.

Ризики

Інфляція. Надзвичайні ситуації .

Проблема

Наявне обладнання «Клубу Мам» не може забезпечити рухову активність та фізичний розвиток дітей на належному рівні, тому потребує доповнення додатковими спортивно-ігровими елементами.

Приклади (кейси) схожих рішень

Завдяки грантовій підтримці на базі Вишневого дошкільного закладу у 2020 році створено неформальний освітній простір «Клуб Мам».

Фотографії