Дитячий майданчик в Старому Салтові по вул. Миру Брав участь

Доданий
01.06.2020
Номер
17
Розвиток підприємництва (в т.ч. розвиток туризму)

З давнього часу на великій території в Старому Салтові, яка охоплює десяток вулиць, немає зони відпочинку, яка може повністю задовольнити потреби молодшого покоління. Найближчі далеко, що не зручно для мам з маленькими дітьми, тому створення нового дитячого ігрового майданчика по лівій стороні при в'їзді на вулицю Миру буде дуже зручно для дітей та їх батьків.

Автор проєкту
Бюджет
48 096 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
Старий Салтів
Адреса
вул. Миру, 1, смт Старий Салтів

Опис

Мета проєкту

Створити нову, комфортну по розташуванню зону відпочинку і дозвілля для дітей та їх батьків, за допомогою установки дитячого майданчика, зручного для користування всіх людей, що живуть на так званій "першій зупинці" в Старому Салтові.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Придбання та монтаж ігрового дитячого комплексу.

Для кого цей проєкт

У Старому Салтові проживають 219 дітей дошкільного віку та 278 школярів, з яких приблизно 30 % живуть близько майбутнього майданчика. Так само на літні канікули приїжджають гості селища з дітьми від року до восьми років, які з задоволенням грали б на майданчику

План заходів з реалізації проєкту

Закупівля комплексу і матеріалів для установки ігрового майданчика. Організація толоки для підготовки зони під монтаж (очистити від трави, кущів, каменів). Обмірковування плану розташування дитячого обладнання, намітити місця, скопати ями, монтаж комплексу, прибирання території від будівельного сміття. Відкриття дитячого майданчика.

Ключові показники оцінки результату проєкту

Організація дозвілля більшої кількості дітей та дорослих, залучення до активних ігор і фізичних вправ, проведення більшого часу на свіжому повітрі.

Ризики

Не бачу перешкод для реалізації проекта.

Проблема

Необхідність забезпечення дітям гідного місця для ігор та дозвілля.

Приклади (кейси) схожих рішень

Кожен рік в округах Старосалтівської ОТГ проходять на реалізацію схожі проекти.

Фотографії