Спортивний майданчік в селі Зарічне Реалізований

Доданий
27.05.2020
Номер
4
Розвиток підприємництва (в т.ч. розвиток туризму)

Встановити спортивно-ігровий майданчик для жителів села Зарічне з метою популяризації та підтримки здорового способу життя. Спортивно-ігровий майданчик планується встановити на території сельського клубу за адресою вул. Центральна БК 55.

Автор проєкту
Бюджет
48 478 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
Зарічне

Опис

Мета проєкту

Створити комплексний, загальнодоступний спортивно-ігровий майданчик в с. Зарічне.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Для забезпечення активного дозвілля жителів с. Зарічне необхідно провести роботи по облаштуванню території селищного клубу елементами спортивно-ігрового майданчика. Діти зможуть якісно,безпечно і з користю проводити своє дозвілля. Молодь та люди старшого віку матимуть можливість зайнятися покращенням свого фізичного та емоційного здоров'я. Під час активного дозвілля на "свіжому повітрі" молодь зможе на деякий час відволіктися від своїх сучасних гаджетів та комп'ютерних ігор.

Для кого цей проєкт

Реалізація проекту передбачає охопити наступні категорії населення: - діти шкільного віку від 6 до 17 років близько 70 чоловік; - молодь віком від 18 до 39 років понад 47 чоловік, та люди старшого віку.

План заходів з реалізації проєкту

Закупівля спортивного обладнання, встановлення обладнання, проведення рекламної компанії серед мешканців села , урочисте відкритя.

Ключові показники оцінки результату проєкту

Зменшення потягу молоді до тютюну, алкоголю та наркотичних речовин. Покрашення здоровья у у мешканців с. Зарічне. Додатковий майданчик для можливого проведення спортивних заходів.

Ризики

зростання цін на обладнання та послуги понад 20 %, що визначені у бюджеті проекту.

Проблема

В с. Заречне взагалі немає спортивного майданчика. У дітей немає місця для проведення дозвілля,вони вимушені грати в небезпечних місцях. Тому в с. Зарічне необхідно створення комплексного спортивного дозвілля.

Приклади (кейси) схожих рішень

-

Фотографії