До спорту залучаємо з дитинства Брав участь

Доданий
02.07.2018
Номер
15
Розвиток підприємництва (в т.ч. розвиток туризму)

Даний проект передбачає оновлення матеріальної бази дошкільного закладу, модернізацію спортивно-ігрових осередків, які б відповідали сучасним освітнім вимогам, сприяли б активізації рухової активності дітей.

Автор проєкту
Наталія
Наталія Скиба
Бюджет
13 968 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
Старий Салтів
Адреса
вулиця Садова, Старий Салтів

Опис

Проблема

В дошкільному закладі є всі умови для проведення занять з фізкультури, спортивних свят та розваг – чудова спортивна зала, посада спеціаліста « інструктор з фізичної культури», проте відсутне спортивне обладнання відповідно до Типового переліку обладнання у ДНЗ, що є запорукою успішного фізичного розвитку дошкільників.

Мета проекту

Створити безпечне розвивальне середовище, екологічно сприятливий життєвий простір для умов цілісного розвитку дошкільників та використання у освітньому процесі здоров’язбережувальних та здоров’яформувальних технологій. Оснащення спортивного залу Старосалтівського ДНЗ я-с «Барвінок-100» спортивно-ігровим обладнанням відповідно до Типового переліку спортивного обладнання у дошкільних закладах.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Забезпечити оптимальні умови для організації навчально-виховного процесу, спортивно-масової роботи відповідно до вимог Базового компонента дошкільної освіти щодо повноцінного фізичного розвитку дітей.

Для кого цей проект

Проект надасть можливість займатись фізичною культурою та спортом усім вихованцям ДНЗ, їхнім батькам та працівникам ДНЗ, що є учасниками освітнього процесу.

План заходів з реалізації проекту

1. Замовити необхідне обладнання. 2. Встановити спортивно-ігрове обладнання. 3. Провести обстеження встановленого обладнання та оформити відповідний акт.

Ключові показники оцінки результату проекту

Забезпечити ефективність у співвідношені затрачених ресурсів з досягнутими результатами: -підвищити рівень охоплення усіх учасників навчально-виховного процесу фізичною культурою та спортом; -пропоганда здорового способу життя; -створення сучасного фізкультурно-спортивного середовища для зміцнення та збереження здоров’я усіх учасників освітнього процесу

Ризики

Інфляція

Фотографії