"Спортивна нація - здорова нація" Реалізований

Доданий
01.07.2018
Номер
8
Розвиток підприємництва (в т.ч. розвиток туризму)

Проект націлений на створення майданчика на території «Дикого пляжу» для гри у волейбол. Розвиток спорту, створення умов для активного та здорового способу життя. Реалізація цього Проекту дасть змогу залучати населення до активного відпочинку, проводити змагання селищного рівня, між ОТГ, обласного рівня. Це може стати передумовою налагодження тісних контактів між громадами та інших міст України.

Автор проєкту
Бюджет
38 950 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
Старий Салтів
Адреса
вулиця Велика, Старий Салтів

Опис

Проблема

Відсутність в Старосалтівській ОТГ, зокрема у Старому Салтові, волейбольного майданчика, який би дозволив дорослим та дітям активно та безпечно проводити свій вільний час, навчатись та удосконалювати свої навички.

Мета проекту

Стимулювання дітей та молоді до заняття спортом та ведення здорового способу життя, активний відпочинок для старшого покоління. Реалізація цього Проекту дасть змогу залучати населення до активного відпочинку, проводити змагання селищного рівня, між ОТГ, обласного рівня. Це може стати передумовою налагодження тісних контактів між громадами та інших міст України.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Встановлення волейбольного майданчика, що дасть змогу залучити населення до активного способу життя, брати участь у змаганнях, обмінюватися досвідом.

Для кого цей проект

Усі бажаючі займатись спортом, не тільки жителі смт Старий Салтів, а й мешканці ОТГ, гості та туристи.

План заходів з реалізації проекту

1. Розробка проекту. 2. Підготовка основи. 3. Придбання та встановлення необхідного обладнання. 4. Благоустрій території - встановлення лавочок та урн для сміття. 5.Введення майданчика в експлуатацію.

Ключові показники оцінки результату проекту

• організація змагань з волейболу; • розвиток інфраструктури; • розвиток та популяризація спорту та здорового способу життя; • підвищення туристичної привабливості селища; • благоустрій території.

Ризики

Високий рівень інфляції, невідповідність заявлених та фактичних цін у 2019 році.