Сучасний парадний вхід для школи Брав участь

Доданий
10.07.2019
Номер
10
Енергоефективність та ресурсозбереження

Шестаківській школі вжу більше 40 років, і вже більше 20 з них не використовується парадний вхід за основним призначенням. Дерев'яні двері з величезними скляними вставками аварійнонебезпечні. Тому учні, працівники, батьки та гості школи заходять в школу через чорний вхід. Мета проекту відкрити парадний вхід школи для постійного використанні та енергозбереження- зменшення втрат тепла.

Автор проєкту
Олексій
Олексій Ткаченко
Бюджет
50 000 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
Шестакове

Опис

Мета проєкту

Встановленя сучасних енергоефективних парадних вхідних дверей для школи

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

В школі більше 20 років не працює парадний вхід. Деревяні двері з великими вікнами потребують заміни на сучасні. Разом із заміною дверей школа отримає сучасний вихід та суттєво зменшить втрати тепла. Тим самим зробить перший крок до енергоефективності та покращення іміджу школи.

Для кого цей проєкт

Проект є актуальним для усіх мешканців нашої громади, оскільки школа- відкритий громадський заклад.

План заходів з реалізації проекту

1. Замовлення та виготовлення металопластиковий конструкцій вхідних дверей та дверей тамбуру. 2. Доставка та встановлення дверних конструкцій. 3. Придбання матеріалів та заключення договору для робіт з вирівнювання відкосів. 4. Проведення робіт з ремонту відкосів.

Ключові показники оцінки результату проекту

Реалізація даного проекту зменшить теплові втрати під час зимового періоду. Заміна вхідних парадних дверей школи створить естетичну привабливість будівлі, що покращить імідж школи.

Ризики

Відсутність коштів, здорожчення на ринку.

Проблема

В школі не функціонує головний парадний вхід. Більше 20 років в школу діти та гості заходять через аварійний вихід. Парадні двері школи в аварійному стані.

Фотографії