Кіно для всіх Реалізований

Доданий
12.07.2019
Номер
26
Комунікації, зв'зок та інформаційні технології

Створити мобільний кінотеатр для перегляду спортивних передач, кінофільмів та мультфільмів як у приміщенні будинку культури, так і на вуличному просторі

Автор проєкту
Ольга
Ольга Мазниця
Бюджет
38 821 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
Зарічне

Опис

Мета проєкту

.Шляхом створення мобільного кінотеатру - покращити надання якісних послуг для населення всіх вікових категорій.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Проект передбачає залучення до культурно-освітнього та пізнавального розвитку односельчан та гостей різних вікових категорій.

Для кого цей проєкт

Діти від 2 до 12 років – перегляд мультфільмів та дитячих розважальних програм; Від 6 до 18 років – перегляд різних презентацій та фільмів шкільної програми; Молодь – перегляд спортивних передач ,та художніх фільмів. Дорослі – перегляд художніх та документальних фільмів ,фільмів пізнавальної тематики та майстер класи.

План заходів з реалізації проекту

1- підготовка документації. 2- закупівля обладнання. 3- доставка 4- складання графіку використання мобільного кінотеатру. 5-використання.

Ключові показники оцінки результату проекту

.Придбання даного обладнання для мобільного кінотеатру дозволить покращити якість проведення масових заходів в Зарічненському сільському будинку культури та дозволить розширити можливості надання культурно-освітніх послуг для односельців різних вікових категорій, шляхом використання нових комунікаційних технологій.

Ризики

Інфляція,подорожчання обладнання.

Проблема

В с. Зарічне мобільний кінотеатр потрібен для демонстрацій фільмів не тільки в залі а і під відкритим небом біля клуба на літньому майданчику .Також можна впровадити перегляд спортивних матчів для молоді. Використовувати під час концерту демонстрацію різноманітних презентацій.

Фотографії