Вуличні тренажери для сільської молоді Реалізований

Доданий
29.05.2020
Номер
9
Фізична культура, спорт, дозвілля

Спортивні майданчики – це чудове місце для захоплюючого дозвілля дітей, зона комфорту та здоров’я, де можна активізувати свою рухову діяльність, граючись, зняти статичну напругу і просто весело провести свійчас.

Автор проєкту
Жанна
Жанна Триньова
Бюджет
50 000 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
Середівка

Опис

Мета проєкту

Головною метою даного проекту є створення умов для залучення дітей та молоді до занять спортом, організація дозвілля, формування стійкої мотивації на здоровий спосіб життя і вміння відмовитись від шкідливих звичок.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Встановлення сучасного багатофункціонального спортивного майданчика, який відповідає вимогам безпеки, сприятиме розвитку фізичної культури та вдосконаленню фізичного виховання дітей, молоді та всіх охочих жителів села займатись спортом.

Для кого цей проєкт

Проєкт розраховано для всіх верств населення.

План заходів з реалізації проєкту

1. Підготовка території для встановлення спортивного обладнання. 2. Закупівля спортивного обладнання. 3. Доставка спортивного майданчика. 4. Встановлення спортивного майданчика (обладнання). 5. Урочисте відкриття спортивного майданчика.

Ключові показники оцінки результату проєкту

Соціальний показник є найголовнішим в оцінці результату проекту, адже, безумовно, буде підвищений рівень охоплення жителів села фізкультурою та спортом, активізується мотивація здорового способу життя.

Ризики

Можлива зміна цін на обладнання.

Проблема

Проблемою жителів села Середівка є відсутність дитячих та спортивних майданчиків. Для вирішення даної проблеми пропонуємо проект по встановленню спортивних споруд (спортивного майданчика) для занять загальною фізичною підготовкою.

Приклади (кейси) схожих рішень

Прикладів (кейсів) схожих рішень немає

Фотографії